Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Płyta żeliwna grillowa - wybór
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Cześć!
Szukam przede wszystkim dobrej jakości w zakresie dobrania odpowiedniej płyty żeliwnej grillowej, gdzie warto jej szukać i przede wszystkim na które modele warto zwrócić więcej uwagi pod względem jakości wykonania, wydajności i niskiej awaryjności. Chodzi oczywiście o rozwiązania do naszej restauracji, pozdrawiam
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Reputacja:
0
12.01.2022, 10:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2022, 10:42 przez Seriz.)
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
W mojej opinii jeżeli będziecie szukali dobrej jakości w zakresie wyposażenia gastronomicznego to jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia ofertę sklepu aaatech.pl u których będziecie mogli znaleźć m.in płytę żeliwną grillową gazową http://aaatech.pl/plyta-zeliwna-grillowa...p-589.html w rozmiarze 70 cm x 50 cm. Do tego w zestawie rynienka na tłuszcz, część płyty gładka, część ryflowana
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Jak już szukacie porządnego sprzętu gastronomicznego to zdecydowanie warto poświęcić więcej uwagi na ofertę sklepu aaatech.pl u których będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji m.in również frytkownic, maszyn do wyrabiania tortilli, czy także płyt żeliwnych do grillowania o który Ci przede wszystkim chodzi. Dobre wymiary 70 cm x 50 cm, do tego posiada płynną regulację płomienia oraz iskrownik oraz rynienka na tłuszcz. Według mnie warto
Reputacja:
0
Dzięki za wskazówki! No to zaraz sprawdzę co tam dla naszego biznesu mają
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Szukając przede wszystkim dobrego wyposażenia do swojego gastro, czy po prostu lubicie gotować w domu dla znajomych i rodziny to akurat warto poświęcić więcej uwagi jeżeli chodzi o sklep aaatech.pl i też raczej nie będę odbiegał od wypowiedzi poprzedników bo łączą skuteczne jakość, wydajność i dobry zakres cenowy. Dlatego warto do nich zajrzeć i znaleźć optymalne rozwiązania w naprawdę dobrej cenie
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Ja już nie mogę się doczekać nadchodzącego sezonu grillowego. Zastanawiam się jednak, czy w tym roku zainwestować może w grilla gazowego. Widziałam taki sprzęt na przykład na stronie internetowej https://koler.pl/kategoria-produktu/grille/. Co o tym sądzicie? Czy to Waszym zdaniem dobry pomysł?
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Co do gastronomicznych artykułów i to najróżniejszego rodzaju, to wiem gdzie możecie się rozglądnąć. A dokładnie mam tutaj na myśli firmę https://gastromania.sk/palacinkovace.html . Oni oferują usługi na bardzo wysokim poziomie, bo dostarczają klientom bardzo dobre wyposażenie gastronomiczne.
Liczba postów: 222
Liczba wątków: 55
Reputacja:
1
28.07.2023, 15:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2023, 10:22 przez Mirabella.)
Koniecznie daj znać, na jaki model się zdecydowałeś. Ja też jestem na etapie poszukiwań, także chętnie usłyszę porady