Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
podkład do twarzy
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,170
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jeżeli lubicie sobie czasami poczytać jakieś ciekawostki ze świata urody, to polecam wam w wolnej chwili zerknąć na stronę biopiekno.pl tam można znaleźć naprawdę wiele ciekawych artykułów, na tematy związane z pielęgnacją czy makijażem. Dajcie znać, co o nich uważacie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Ja też dość długo szukałam podkładu, który sprosta moim oczekiwaniom - tym bardziej że moja cera jest bardzo wymagająca. I powiem wam, że znalazłam niezastąpiony kosmetyk. Dowiedziałam się o nim ze strony https://j8.pl/zdrowie-i-uroda/ Generalnie to na tej stronie znajdziecie mnóstwo porad związanych z urodą i nie tylko.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
25.10.2021, 23:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.10.2021, 18:16 przez muffinka.)
A ja chciałabym popracować nieco nad swoim wyglądem i tak zastanawiam się nad tym - jaka metoda 1 do 1 czy metoda objętościowa będzie najlepsza na zagęszczenie rzęs. Możecie podzielić się swoimi spostrzeżeniami w tym zakresie? Doświadczeniem?
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 491
Reputacja:
0
jesli szukacie jakiegoś dobrego korekatora, który zakryje te większe niedoskonałości to zdecydowanie polecam ten z serii Wonder Match z Eveline Cosmetics  nie wysusza, nie roluje się w załamaniach, ma dobre krycie. no a teraz jest jeszcze na promocji z okazji Black Weeks w ich sklepie internetowym
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
najbardziej lubie estee lauder, ostatnio mi spasowal double wear
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
lubie estee lauder ale ceny sa zabojcze  na promocjach to warto bo jest super i wydajne ale tak to mi kasiory szkoda
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Na pewno sam zakup właściwych kosmetyków jest niezwykle ważny i ja jestem zdania, że właśnie kosmetyki do twarzy są bardzo dobrym rozwiązaniem. Z tego co ja wiem to również zamawiała ona ostatnio podkład kryjący bez efektu maski i na pewno była bardzo zadowolona z tego wyboru.
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
25.12.2021, 20:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2021, 22:57 przez szalonaona.)
@szkocja to fakt, ale na szczescie promocje sa czesto zwlaszcza w takim okresie jak teraz gdy sa swieta itd  na notino widzialam ostatnio kilka promek ale nie zamawialam bo maz mi kupil pod choinke
Liczba postów: 206
Reputacja:
0
przed swietami na notino to byl raj promocji  obkupilam sie jak nigdy haha
Liczba postów: 604
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Idealny makijaż to taki, który leży idealnie jest to możliwe jedynie jeśli nasza skóra jest odpowiednio przygotowana i wypielęgnowana. Kluczem do tego, jak długo utrzyma się na skórze, czy będzie wymagał poprawek i czy pod koniec dnia nadal będziemy czuć się z nim dobrze jest właściwa baza. Najlepszą bazą będzie krem do twarzy, który dostosuje się do wymagań naszej skóry. Jeśli szukacie takiego kremu który idealnie sprawdza się jako baza pod makijaż to sprawdźcie ten https://aleperfumeria.pl/pl/clinique-sma...warzy.html jest idealny jako baza i w bardzo dobrej cenie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: