08.06.2021, 21:20
Wybierz kierunek przyszłościowy, który jednocześnie Ciebie interesuje. Może neuromarketing? Z tego co widziałem, warszawska uczelnia AEH posiada go w swojej ofercie.
|
Kierunek studiów
|
|
08.06.2021, 21:20
Wybierz kierunek przyszłościowy, który jednocześnie Ciebie interesuje. Może neuromarketing? Z tego co widziałem, warszawska uczelnia AEH posiada go w swojej ofercie.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
22.06.2021, 23:43
Wybór kierunku studiów zależy od zainteresowań. Jeśli np. lubicie projektować albo zajmować się zielenią to może w takim razie architektura krajobrazu która tu https://wseiz.pl/pl/uczelnia/wydzial-arc...krajobrazu jest dostępna?
15.08.2021, 20:32
Ja jestem studentką pielęgniarstwa.
Temat bardzo mnie interesuje, lubię pomagać ludziom, a ten zawód jest niezwykle potrzebny w dzisiejszych czasach. Moją uczelnią jest Wyższa Szkoła Gospodarki Krajowej w Kutnie i jestem niezwykle podekscytowana na ten nadchodzący rok akademicki, bo zostanie uruchomione Monoprofilowe Centrum Symulacji Medycznych, w ramach którego studenci będą mogli korzystać z nowoczesnych metod nauki. Nacisk będzie kładziony na umiejętności praktyczne, co oznacza, że studenci będą mieli okazję uczyć się w specjalnie przygotowanych salach symulacji. Takie szkolenie pozwoli o wiele lepiej przygotować przyszłych pielęgniarzy i pielęgniarki do prawdziwej pracy. Sama już nie mogę się doczekać, jestem bardzo ciekawa, jak to będzie wyglądało.
16.08.2021, 07:14
Jeśli nie jest się do końca przekonanym o tym, jaki kierunek studiów wybrać - warto pomyśleć o uzyskaniu nowych kwalifikacji w szkole medycznej. Ja ukończyłam Studium Pracowników Medycznych i Społecznych na kierunku terapeuta zajęciowy, co dało mi wiele perspektyw.
07.12.2021, 14:06
Ja podpowiem, że na AEH interesuje mnie taki kierunek - https://vizja.pl/specjalizacja/komunikac...relations/ . Najważniejsze jest dla mnie to, że jest to w zakresie moich potrzeb i zainteresowań i jest to kierunek dostępny również online, a więc na bardzo duży plus. Polecam sobie sprawdzić!
26.03.2022, 00:56
Jeśli myślicie o pielęgniarstwie to podpowiem wam, że warto wybrać Monoprofilowe Centrum Symulacji Medycznych w Kutnie, to dobra placówka edukacyjna oferująca wiedzę praktyczną i teoretyczną na wyspecjalizowanych salach symulacji. Sprawdźcie ich stronę internetową https://www.centrumsymulacjimedycznych.pl/oferta znajdziecie tu więcej informacji.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
20.11.2024, 14:21
Marzysz o pracy z ludźmi i kształtowaniu przyszłych pokoleń? Studia licencjackie z pedagogiki na WWSZIP to krok w kierunku satysfakcjonującej kariery w tej branży. Zdobędziesz praktyczne umiejętności, solidne podstawy teoretyczne oraz wiedzę dostosowaną do potrzeb współczesnego świata edukacji. To propozycja dla osób, które chcą zmieniać świat na lepsze poprzez naukę i wychowanie. A dokładną ofertę będziecie mogli znaleźć na stronie internetowej - https://wwszip.pl/studia-licencjackie/pedagogika/ Pozdrawiam serdecznie!
26.11.2024, 11:02
Moga was zainteresować również psychologia - studia online , dodatkowo nauka odbywa się tutaj na wysokim poziomie
10.12.2024, 18:06
a co powiecie na pielęgniarstwo ? To bardzo przyszłościowy kierunek. Jeśli zdecydujecie się na takie studia to papiery warto złożyć na Warszawską Akademię Medyczną. wysoki poziom, dobra organizacja, konkurencyjne czesne i doświadczeni wykładowcy.
10.12.2024, 18:14
jeśli chodzi o WAM to z tego co się orientuje to ta uczelnia jest uważana za pierwszą w Polsce niepubliczną uczelnię medyczną akademicką. Duże wyróżnienie na tle innych.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|