Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Jeśli ktoś zastanawia się nad poprawą wyglądu powiek, warto sprawdzić, czym jest blefaroplastyka. Zabieg pomaga usunąć nadmiar skóry i zmniejszyć efekt "ciężkich" powiek. Dzięki temu twarz wygląda młodziej i bardziej świeżo. Zabieg jest stosunkowo szybki, a efekty widoczne są już po krótkim czasie.Warto to rozważyć
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad zabiegiem mezoterapii i trafiłam na opis tutaj: https://carpediem-klinika.pl/mezoterapia...ebarwienia
. Carpe Diem Klinika przedstawia to jako sposób na poprawę kolorytu i redukcję plam na skórze. Na pierwszy rzut oka wygląda to zachęcająco, tylko ciekawa jestem, czy efekty są trwałe i czy zabieg jest komfortowy.
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jeśli boisz się zabiegów, to serio, Silver Clinic zmienia podejście. Wejdź na https://silverclinic.pl/ – mają świetnych specjalistów, którzy wszystko tłumaczą i nie robią nic na siłę. Oferują chirurgię, medycynę estetyczną, zabiegi regeneracyjne i konsultacje. Mega profesjonalne podejście, a do tego nowoczesny sprzęt i fajna atmosfera.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1
Wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej wykonują w https://kaniowscy.pl/znajdz-zabieg/probl...e-znamion/ Oferta tego miejsca jest bardzo rozbudowana a zatrudniona tam kadra profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy. Podczas wizyty na ich stronie znajdziecie również wiele informacji dotyczących m.in. pielęgnacji pozabiegowej.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
za mną od jakiegoś czasu chodzi zabieg powiększania i modelowania ust, rozglądam się właśnie za miejscem, gdzie mogłabym się na niego wybrać. Pomyślałam o klinice Sfera w centrum w Warszawie, na Alejach Jerozolimskich. Kojarzycie to miejsce?
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Klinika Neonia z Krakowa oferuje usługi z zakresu medycyny estetycznej, odpowiadając na potrzeby osób poszukujących rozwiązań wspierających wygląd i komfort samopoczucia. Działalność kliniki opiera się na indywidualnym podejściu do pacjenta. Więcej informacji znajdziecie na stronie https://neonia.com.pl/ .
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,235
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Cellulit i problemy z sylwetką to temat, który wraca regularnie, szczególnie przed latem. Wiem, że u kliniki Elite znajdziesz zabiegi antycellulitowe dostępne w Pruszkowie, przy ul. Złotej i na Wawozowej, a także inne procedury modelujące ciało. W ofercie są też zabiegi laserowe i estetyczne wykonywane przez specjalistów w konkretnych lokalizacjach. Dzięki temu łatwiej dobrać coś pod swoje potrzeby.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 344
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Zastanawiam się, czy zabieg blefaroplastyki naprawdę robi taką różnicę w wyglądzie. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która miała ten zabieg i mówiła, że to była świetna decyzja. Efekty były widoczne od razu, a ona wygląda teraz znacznie młodziej. Fajnie, że jest dostępne więcej informacji na ten temat, bo warto wiedzieć, gdzie się udać. Znalazłam Blefaroplastyka Rzeszów i myślę, żeby rzucić okiem na ofertę. Może to dobry pomysł?
|