Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSZOK
właśnie przeczytałam artykuł -remoncie gdzie piszą że można oddać gruz do PSZOK-u za darmo. Czy któraś z was korzystała z takiej możliwości i może powiedzieć jak to wygląda? Mam około 15 worków gruzu po remoncie łazienki i zastanawiam się, czy warto samemu zawieźć to do PSZOK-u, czy może lepiej zamówić kontener. Zależy mi na oszczędnościach, bo remont i tak kosztował fortunę, ale nie wiem czy będę w stanie sama wywieźć tyle gruzu. może ktoś ma doświadczenie z PSZOK-iem i mógłby doradzić czy to dobre rozwiązanie dla osoby bez samochodu dostawczego?
Anetka napisał 05.03.2026, 12:59:
Nie dajemy linków !!!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

w praktyce wygląda tak że jest pewien roczny limit po przekroczeniu którego się płaci. Przeklinałem się o tym przy remoncie mieszkania.

Odpowiedz
O widzisz, Ty to zawsze masz jakieś ciekawe info bo ja o tym nie wiedziałam a będę miała trochę rupieci do wywiezienia po remoncie. Czy to od wagi czy ilości zależy? Jak oni to odnotowują?
Odpowiedz
Podczas remontów dachów powstaje sporo odpadów w postaci zużytej papy dachowej. Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda wynajem kontenerów na papę to wszystko macie tutaj: https://kontrem.pl/kontenery-na-pape/ Takie kontenery przeznaczone są do zbierania materiałów bitumicznych powstających przy pracach dekarskich. Firma zajmuje się podstawieniem kontenera oraz jego odbiorem po zakończeniu prac.
Odpowiedz
To jedna z tych kwestii, gdzie teoria i praktyka mogą się znacząco różnić. W realnych warunkach wszystko wygląda inaczej.
Odpowiedz
Zauważyłem, że wiele osób ma problem z wywozem gruzu i odpadów, szczególnie podczas remontów. Przypadkiem natknąłem się na stronę, która może być pomocna w tej kwestii. W artykule opisano, gdzie zamówić kontener na gruz w Gorzowie Wielkopolskim, co może zaoszczędzić trochę czasu i nerwów. Warto zerknąć na to tutaj https://nestivo.pl/kontener-na-gruz-gorz...i-odpadow/
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama