Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
kierunki medyczne
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
hej hej wszystkim. Jestem ciekawa czy znajdą się tu jacyś studenci kierunków medycznych takich jak pielęgniarstwo czy położnictwo ? Pytam bo w tym roku zdaje maturę i chcę potem iść na jeden z tych kierunków. Jakie uczelnie ( w Warszawie) warto brać pod uwagę ?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 696
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
ale interesują Cię tylko państwowe czy te prywatne też bierzesz pod uwagę ? bo jeśli tak to poczytaj sobie o Warszawskiej Akademii Medycznej
Liczba postów: 491
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja też polecam WAM. Od lat kształcą studentów w kierunkach medycznych. Mają świetną kadrę wykładowców, duży nacisk kładą na ćwiczenia i praktyki.
Reputacja:
0
Wielkie dzięki za namiar, na pewno poczytam. a jak u nich wygląda kwestia rekrutacji ? chciałabym się dobrze do tego przygotować.
Liczba postów: 491
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
jeśli chodzi o rekrutacje to najważniejsze jest to, by nie zwlekać ze składaniem dokumentów ( kompletu). bo z tego co wiem to liczy się przede wszystkim olejność zgłoszeń.
Reputacja:
0
(08.11.2024, 11:27)numa napisał(a): jeśli chodzi o rekrutacje to najważniejsze jest to, by nie zwlekać ze składaniem dokumentów ( kompletu). bo z tego co wiem to liczy się przede wszystkim olejność zgłoszeń.
super, wielkie dzięki za odpowiedz  podejrzewam, ze chętnych na 1 miejsce na tak popularnym kierunku nie brakuje więc rzeczywiście lepiej wszystkie formalności załatwuć od razu, żeby potem nie było niemiłego zaskoczenia.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W Bydgoszczy też jest medycyna na bardzo wysokim poziomie.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A jeśli chodzi o studia farmaceutyczne wymagania są równie wysokie co na medycynę? Marzy mi się studiowanie tego kierunku, jednak obawiam się, czy dam sobie radę...Może ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami?
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1
W temacie pisania prac inżynierskich, magisterskich, zaliczeniowych i wiele więcej, niezwykle interesujące treści znajdziecie zaglądając na stronę https://episanieprac.pl/
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości