30.11.2025, 13:46
Siema, ktoś pracował w Niemczech jako monter albo pomocnik techniczny? Warto jechać teraz, czy słabo z robotą po sezonie?
|
nowa praca
|
|
30.11.2025, 13:46
Siema, ktoś pracował w Niemczech jako monter albo pomocnik techniczny? Warto jechać teraz, czy słabo z robotą po sezonie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
01.12.2025, 08:48
Ja robiłem w Lipsku przy montażu linii produkcyjnych. Z robotą luz, ale lepiej mieć wszystko legalnie, bo Niemcy są wyczuleni na meldunki i ubezpieczenia.
01.12.2025, 08:53
Zależy od agencji. Ja raz trafiłem dobrze, a raz źle – wypłaty z opóźnieniem, brak kontaktu. Teraz już tylko sprawdzone biura biorę pod uwagę.
01.12.2025, 09:22
Jak coś, to polecam tez Mondi. Mają sporo ofert właśnie dla monterów, mechaników, elektryków – wszystko na niemieckiej umowie. Pomagają z zakwaterowaniem i formalnościami. Kolega robił przez nich w Monachium i bardzo zadowolony.
01.12.2025, 12:08
Super, dzięki! Już wpisałem Mondi w Google – wygląda sensownie, może w końcu trafię na normalną firmę.
Rozważając pracę w Polsce jako cudzoziemiec, warto pamiętać o jednym z kluczowych wymogów - posiadaniu ważnego ubezpieczenia medycznego. To niezbędny element podczas ubiegania się o wizę lub kartę pobytu. Na szczęście dostępne są ubezpieczenia zdrowotne dla cudzoziemców oferujące szeroki zakres ochrony, co daje spokój ducha i pewność, że zdrowotne aspekty Twojego pobytu będą zabezpieczone.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
10.12.2025, 10:59
Jeśli ktoś dopiero zaczyna, bardzo pomaga wejście przez klub avon logowanie konsultantki Panel prowadzi krok po kroku, więc nie trzeba się stresować. Mnie to naprawdę ułatwiło pierwsze zamówienia i ogarnięcie całej współpracy.
15.12.2025, 19:44
Jeśli chodzi o pracę to można odwiedzić to miejsce https://centrumlaserowe.com/praca/ bo mają oferty dla operatorów pras czy wycinarek laserowych. Nie tylko masz dobre zarobki ale pracujesz na nowoczesnych maszynach. Firma od la ta działa w branży cięcia laserowego i gięcia blach.
22.12.2025, 13:09
Ja już dawno przestałam używać papierowych katalogów. avon katalog on line jest wygodny, zawsze aktualny i można szybko coś sprawdzić.
22.12.2025, 16:18
Temat mega ważny, a często bagatelizowany. Sam dopiero po czasie zrozumiałem, jak istotne są zapisy o odpowiedzialności i wypowiedzeniu umowy. Tu jest to dobrze wytłumaczone:
https://dochodowafirma.net/na-co-uwazac-...ow-i-firm/ |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|