Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Okrągłe lustro
Polecicie mi zakład szklarki, który produkuje dobre jakości lustra na wymiar w Krakowie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zastanawiam się nad nowym meblem nad umywalką i bardzo kusi mnie szafka z lustrem podświetlana od firmy Alasta. Zależy mi na dodatkowym świetle, bo naturalne mam tylko z jednej strony. Ciekawe, czy takie rozwiązanie dobrze się sprawdza na co dzień?
Odpowiedz
Okrągłe lustra to bardzo popularny element dekoracyjny, który sprawdza się w różnych wnętrzach. Dzięki swojej formie wprowadzają do pomieszczenia harmonię i optycznie je powiększają. Można je łatwo dopasować zarówno do nowoczesnych, jak i klasycznych aranżacji. Warto zwrócić uwagę na ramę – jej materiał i kolor mogą całkowicie zmienić charakter lustra.

Szczerze mogę Wam polecić zakup lustra w moim ulubionym sklepie a mianowicie https://lustrowramie.pl/kategoria-produk...na-sciane/ Znajdziecie u nich m.in. lustra podświetlane, w ramie, bez ramy, na wymiar, nowoczesne, skandynawskie, industrialne i wiele więcej. Mottem tego sklepu jest piękne i trwałe rzemiosło dlatego tworzą lustra o wysokim standardzie. Warto wspomnieć również że do produkcji luster wykorzystują lustrzane tafle Mirox MNGE firmy AGC Glass Europe która jest światowym liderem w produkcji szkła. Będziecie zachwyceni zakupem w tym miejscu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama