Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Mobbing w pracy
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Jak udowodnić w sądzie, że pracodawca dopuszcza się mobbingu? Żyję w ogromnym stresie w pracy, wykańcza mnie to. Nie wiem jednak jak działać. Już nawet myślę o detektywie https://prywatny-detektyw-katowice.pl/st...-katowice/ . Doradźcie proszę- jak działać? Co robić? Jak pomóc samej sobie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Mobbing jest oczywiście bardzo niepożądanym zjawiskiem. Nikomu nie życzę, by pracował w firmie, w której się pojawia. Z tego, co wiem, firma Human Skills organizuje bardzo fajne szkolenia antymobbingowe. Myślę, że każde przedsiębiorstwo powinno z tego skorzystać
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 709
Reputacja:
0
Jakie są możliwości przeciwdziałania temu?
Liczba postów: 627
Liczba wątków: 302
Reputacja:
1
(02.07.2023, 22:59)Rasia napisał(a): Jakie są możliwości przeciwdziałania temu?
Myślę, ze to temat dla coucha, albo.... detektywa https://www.wybierz-dobrze.pl/detektyw-we-wroclawiu/
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
W każdej firmie może dojść do sytuacji, w której pracownik zgłasza mobbing. Jak wtedy postąpić? Ignorowanie takich przypadków lub niewłaściwa reakcja mogą mieć poważne skutki prawne. Pracodawca powinien zapewnić przejrzystą procedurę zgłaszania i wyjaśniania skarg. Ważne jest także przeszkolenie kadry zarządzającej, by wiedziała, jak reagować na zgłoszenia. Szkolenia mobbing to najlepszy sposób, by zdobyć wiedzę na temat skutecznego przeciwdziałania mobbingowi i właściwego rozwiązywania konfliktów w miejscu pracy.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: