Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budowlanka-dobry biznes?
Ogólnie budowlanka to nie jest chyba zły biznes, chociaż zależy co kto lubi. Trzeba się też liczyć z pracą w terenie, a nie każdy jest do tego stworzony. Warto mieć na uwadze, że ekipa ekipie nie jest niestety równa. Na przykład taki montaż konstrukcji stalowych nie jest łatwy i trzeba wiedzieć jak się za to zabrać. Użycie ich jest jednak niewątpliwą zaletą.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

oczywiście Uśmiech Sam widze jak moja firma Studnie Głębinowe Żywiec się rozwineła Uśmiech warto!
Odpowiedz
Myślę, że budowlanka jest bardzo dobrym pomysłem, chociaż wciąż trzeba się szkolić i inwestować w nowoczesne sprzęty. Według mnie warto też mieć program do kosztorysowania. Jak można się domyślić, przy takich, aktualizacja oprogramowania jest nieunikniona, aby wszystko działało jak należy.
Odpowiedz
A czy kojarzycie może firmy, którym można zlecić wykonanie profesjonalnej zabudowy samochodów ciężarowych ? Chodzi m.in o wywrotki czy naczepy. Z tego co wiem to jedną z takich firm jest https://skibicki.com.pl/. Działają w branży od dawna, mają doświadczenie i wiele udanych realizacji na koncie. Na plus profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta a do tego rozsądne ceny.
Odpowiedz
Ciekawy wątek. Pewnie dużo osób tutaj wejdzie.

Jeżeli chcesz inwestować w nieruchomości lub szukasz ludzi którzy poprowadzą twoja inwestycję to udaj się tutaj https://www.b4pm.pl/projekty/  Doświadczona kadra pomoże na każdym etapie i doradzi jak uzyskać najlepsze wyniki oraz gdzie uzyskać oszczędności. Wiedzą to bo mają wiele udanych projektów więc nie zawiodą także ciebie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zgodzę się z poprzednikami - w budowlance można zarobić, ale trzeba się liczyć z inwestycjami w profesjonalny sprzęt. Wyposażenie firmy budowlanej to nie lada wyzwanie, szczególnie gdy potrzebujesz części zamiennych do agregatów czy mixokretów. Jedna z firm, która oferuje bogaty asortyment maszyn i komponentów to https://tarwis.pl/. Mają części do znanych marek jak Brinkmann czy Putzmeister.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama