Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Budowlanka-dobry biznes?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ogólnie budowlanka to nie jest chyba zły biznes, chociaż zależy co kto lubi. Trzeba się też liczyć z pracą w terenie, a nie każdy jest do tego stworzony. Warto mieć na uwadze, że ekipa ekipie nie jest niestety równa. Na przykład taki montaż konstrukcji stalowych nie jest łatwy i trzeba wiedzieć jak się za to zabrać. Użycie ich jest jednak niewątpliwą zaletą.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
oczywiście  Sam widze jak moja firma Studnie Głębinowe Żywiec się rozwineła warto!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Myślę, że budowlanka jest bardzo dobrym pomysłem, chociaż wciąż trzeba się szkolić i inwestować w nowoczesne sprzęty. Według mnie warto też mieć program do kosztorysowania. Jak można się domyślić, przy takich, aktualizacja oprogramowania jest nieunikniona, aby wszystko działało jak należy.
Liczba postów: 153
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
A czy kojarzycie może firmy, którym można zlecić wykonanie profesjonalnej zabudowy samochodów ciężarowych ? Chodzi m.in o wywrotki czy naczepy. Z tego co wiem to jedną z takich firm jest https://skibicki.com.pl/. Działają w branży od dawna, mają doświadczenie i wiele udanych realizacji na koncie. Na plus profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta a do tego rozsądne ceny.
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ciekawy wątek. Pewnie dużo osób tutaj wejdzie.
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jeżeli chcesz inwestować w nieruchomości lub szukasz ludzi którzy poprowadzą twoja inwestycję to udaj się tutaj https://www.b4pm.pl/projekty/ Doświadczona kadra pomoże na każdym etapie i doradzi jak uzyskać najlepsze wyniki oraz gdzie uzyskać oszczędności. Wiedzą to bo mają wiele udanych projektów więc nie zawiodą także ciebie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 555
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Zgodzę się z poprzednikami - w budowlance można zarobić, ale trzeba się liczyć z inwestycjami w profesjonalny sprzęt. Wyposażenie firmy budowlanej to nie lada wyzwanie, szczególnie gdy potrzebujesz części zamiennych do agregatów czy mixokretów. Jedna z firm, która oferuje bogaty asortyment maszyn i komponentów to https://tarwis.pl/. Mają części do znanych marek jak Brinkmann czy Putzmeister.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: