17.03.2021, 14:06
Chciałabym się dowiedzieć co sądzicie na temat firm brokerskich, które oferują nadanie paczek online. Czy może korzystacie z takich usług?
|
Brokerzy kurierscy
|
|
17.03.2021, 14:06
Chciałabym się dowiedzieć co sądzicie na temat firm brokerskich, które oferują nadanie paczek online. Czy może korzystacie z takich usług?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
21.03.2021, 15:17
Ja także bardzo chętnie korzystam z takich usług i muszę przyznać, że faktycznie jest to warte współpracy. Chodzi mi przede wszystkim o dobre ceny przesyłania paczek. Nawet niedawno miałem okazję przeczytać na stronie https://www.sendit.pl/blog/najtansze-przesylki gdzie można znaleźć właśnie najtańsze przesyłki.
27.03.2021, 00:55
faktycznie korzystanie z usług brokerów kurierskich jest bardzo wygodne i wszystkim polecam. a jeśli chodzi o polecaną firmę to kurier ambro express zdecydowanie na wyróżnienie zasługuje ze względu na to, że bardzo szybko dostarcza paczki
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|