Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wilki i mieszarki do mięsa i farszu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
W jakiej hurtowni gastronomicznej będę mógł znaleźć porządne wyposażenie? Zależy mi przede wszystkim na wilku do mięsa i mieszarki do farszu. Będę ogromnie wdzięczny za informacje i oczywiście mam nadzieję, że trochę wskazówek w tym zakresie będzie się w tym temacie pojawiało. Pozdrawiam!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Warto szukać przede wszystkim odpowiedniej hurtowni gastronomicznej do długofalowej współpracy, gdzie można bez problemów dobrać potrzebne elementy wyposażenia w tym m.in wilki i mieszarki do mięsa, abyście mogli efektywnie pracować i przygotowywać posiłki dla swoich klientów. Musisz tylko przemyśleć, czego dokładnie potrzebujesz i jakim budżetem dysponujesz. Na pewno Invest Horeca to odpowiedni kierunek poszukiwań, pozdrawiam i daj znać na co się zdecydowaliście.
Liczba postów: 639
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Zależy czego potrzebujesz, ale wydaje mi się że wszystko będziecie mogli znaleźć w ofercie Invest Horaca, zarówno jeśli chodzi o różne stoły robocze, czy mieszarki i nadziewarki oraz wilki do mięsa. Pozdrawiam i oczywiście, życzę aby wszystko się udało w swoim biznesie gastronomicznym. Pozdrawiam!
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Bardzo dziękuję za podzielnie się swoimi spostrzeżeniami i skoro tak radzicie to na pewno przyjrzę się dokładniej ich ofercie i zobaczymy co z tego ostatecznie wyjdzie. Pozdrawiam!
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Na pewno duże znaczenie ma wybór dobrej jakości sprzętu zarówno w zakresie wyposażenia kuchni w lokalu gastronomicznym jak wilki do mięsa https://investhoreca.pl/q/?keywords=WILK...MI%C4%98SA mieszarki, czy nadziewarki do kiełbas YATO to zajrzyj do Invest Horeca w przypadku których możliwa jest bardzo dobra oferta, świetna obsługa i dobry stosunek cen do jakości. Dlatego z takim wsparciem na pewno dużo łatwiej będzie podjąć przemyślaną decyzję dla swojego biznesu w branży Horeca.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Super. A u firmy https://www.gastromania.cz/misy-na-polevku.html też ktoś z was może robił zakupy? Bo ja przykładowo jestem zainteresowana ich usługami... Przede wszystkim to co trzeba przyznać to to, że mają oni przeogromny wybór i jest się tam w stanie znaleźć praktycznie kompleksowe i fachowe wyposażenie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 222
Liczba wątków: 66
Reputacja:
0
21.07.2023, 15:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2023, 09:59 przez trolla.)
(19.06.2023, 17:16)Selena napisał(a): Bardzo dziękuję za podzielnie się swoimi spostrzeżeniami i skoro tak radzicie to na pewno przyjrzę się dokładniej ich ofercie i zobaczymy co z tego ostatecznie wyjdzie. Pozdrawiam!
Koniecznie daj znać, czy skorzystałeś z oferty. Sama szukam teraz czegoś podobnego
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
A gdzie zamawiacie składniki? takie jak proszek do lodów?  nam się ostatnio najlepiej sprawdza ten z tej firmy https://lodypetra.pl/
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: