Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windykacja - kogo polecacie?
Kogo polecacie do przeprowadzenia windykacji?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiesz co, tego typu firm faktycznie jest sporo. Natomiast z tego co mi wiadomo, to bardzo dobrą opinią cieszy się AFORTI Collections. Na Twoim miejscu, to wlaśnie z nimi skontaktowałabym się w pierwszej kolejności.
Odpowiedz
(14.11.2023, 13:46)marika napisał(a): Wiesz co, tego typu firm faktycznie jest sporo. Natomiast z tego co mi wiadomo, to bardzo dobrą opinią cieszy się AFORTI Collections. Na Twoim miejscu, to wlaśnie z nimi skontaktowałabym się w pierwszej kolejności.

Naprawdę warto. Jak mało kto tak skutecznie są w stanie odzyskać należności. Wiadomo skuteczność jest tutaj najważniejsza więc do nich warto się udać
Odpowiedz
Zastanawiam się nad skorzystaniem z usług firmy windykacyjnej DKOW Wierzytelności https://dkow.pl/windykacja-naleznosci-b2b/, ponieważ mam kilka niezapłaconych faktur od klientów. Czy ktoś z Was miał doświadczenie z ich usługami? Jak oceniacie skuteczność w odzyskiwaniu należności? Czy warto powierzyć im windykację faktur? Chciałbym poznać Wasze opinie i dowiedzieć się, czy byliście zadowoleni z efektów ich pracy.
Odpowiedz
Na Leszczyszyńskich 52 masz kancelarię Sollver, z doświadczonymi prawnikami w windykacji. Wiedzą jak rozwiązywać konflikty, prowadzą spawy w sposób wyważony i profesjonalny, chroniąc reputację swoich klientów. Więcej masz na https://sollver.pl/.
Odpowiedz
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie zawsze firma windykacyjna to najlepsze rozwiązanie. Czasami lepiej od razu iść do prawnika, szczególnie gdy sprawa jest bardziej skomplikowana lub gdy dłużnik próbuje się wykręcać. Ostatnio sprawdzałam opcje i znalazłam między innymi https://www.kancelaria-toloczko.pl/. Kancelarie prawne mają więcej narzędzi do działania i mogą prowadzić sprawę kompleksowo, nie tylko wysyłać wezwania.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama