26.10.2022, 13:32
Możecie mi podpowiedzieć, gdzie można dostać szeroki wybór łożysk do różnych maszyn wykorzystywanych przy produkcji w zakładzie przemysłowym? Jak znacie temat i możecie coś poradzić to będę wdzięczny.
|
Łozyska
|
|
26.10.2022, 13:32
Możecie mi podpowiedzieć, gdzie można dostać szeroki wybór łożysk do różnych maszyn wykorzystywanych przy produkcji w zakładzie przemysłowym? Jak znacie temat i możecie coś poradzić to będę wdzięczny.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
20.11.2022, 22:56
Niestety w sprawie łożysk nie pomogę, ale jeśli potrzebne były sprężyny to w takim razie najlepszą ofertę posiada producent Tevema. Szczerze mogę go polecić
04.09.2023, 12:30
Z łożyskami można będzie liczyć na takie sklepy jak https://elozyska.com.pl gdzie się skupiają na łożyskach i faktycznie pomoc może być konkretna, znalezienie części łatwiejsze, szczególnie jak pomoc w dopasowaniu będzie ze strony kogoś kto się na tym temacie zna i wie co pasuje.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|