Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Silniki elektryczne
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Według mnie poszukiwania sprawdzonego producenta, jeśli chodzi o silniki elektryczne to zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście się również zapoznali z ofertą przygotowaną przez producenta Nord u którego będziecie mogli liczyć na wysoką jakość, skuteczność działania i jednocześnie dobry stosunek cen do jakości w różnych wersjach i mocach. Przede wszystkim mają wysoką sprawność, są wyjątkowo wytrzymałe i mogą być łączone ze wszystkimi przekładniami. Zdecydowanie warto się przekonać, będziecie pozytywnie zaskoczeni. Pozdrawiam!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie jestem przekonany do tych elektrycznych pojazdów
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,539
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Mogę Wam polecić sprawdzić strone http://silkon.com.pl/uslugi/przezwajanie...ktrycznych , na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy, która zajmuje się naprawą i konserwacja silników elektrycznych, remontami pomp wodnych i wentylatorów przemysłowych.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
09.06.2023, 22:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2023, 22:27 przez mela.)
Elektryka nie posiadam, ale pewnie gdybym jednak się zdecydowała to serwis ferrari katowice z usług, którego korzystam pewnie ogarnąłby temat naprawy takiego wozu, bez najmniejszego problemu. Korzystam z ich usług od lat i jestem zadowolona. Z autem nic się nie dzieje, a to dla mnie dość istotna kwestia.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: