Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiedy zapisać dziecko do przedszkola?
Dzień dobry. Czy ktoś z Was orientuje się, kiedy ruszają zapisy do przedszkoli katowice? Mam zamiar w przyszłym roku wrócić do pracy i chciałabym oddać dziecko w opiekę sprawdzonych wychowawców. Chciałabym również wiedzieć, jakie dokumenty muszę zebrać, by móc zapisać dziecko do przedszkola. Pomożecie mi w tej sprawie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Co do przedszkola to ja moje dziecko wysłałam wtedy kiedy nie mogłam już zostawać z nim w domu. No i tutaj http://www.alaikot.pl/ wybrałam przedszkole bo mają wiele zajęć dodatkowych dla dzieci i też wyjazdów i koncertów. Zobaczcie sami ofertę.
Odpowiedz
I faced a similar situation when planning my return to university and arranging preschool for my child. I used Assignment Assistance to manage my coursework while I contacted the local preschool office about registration. It is worth checking the official Katowice recruitment website regularly because application dates can change each year. I was asked to prepare the application form, my child's identification details, address information, and any documents supporting admission criteria. Calling the chosen preschool directly also helped confirm what was required.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.