Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tanie przesyłki za granicę
Czy jest jakiś sposób na to, aby niedrogo nadać przesyłkę za granicę?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Internet i kurier? Będzie na pewno niedrogo jak na taką usługę a dodatkowo szybko i bezproblemowo, bez dowożenia paczek we wskazane miejsce i problemów w przypadku większych paczek z tym związanych. Korzystając z usług brokera (cena może być jeszcze niższa) możemy liczyć na usługi dodatkowe również, jak śledzenie przesyłek FedEx na każdym etapie będziemy wiedzieć gdzie paczka aktualnie się znajduje.
Odpowiedz
Jasna sprawa, da się zrobić.
Odpowiedz
Dopóki nie znalazłam strony: https://www.globbox.net/ też myślałam, że nie można tanio wysłać paczki. Nie wysyłałam często paczek za granicę, ale mam babcię w USA i czasami mi się zdarzało. Kolejną wyślę za pośrednictwem tej strony.
Odpowiedz
Ważne jest, aby przesyłki były bezpiecznie zapakowane. Moim zdaniem stosowanie wysokiej jakości taśmy pakowej jest niezbędne. Istnieje wiele rodzajów taśm pakowych dostępnych tu https://tcmservice.pl/, więc zdecydowanie warto je rozważyć. Ponadto można nawet uzyskać taśmy pakowe z własnym nadrukiem, co jest zdecydowanie warte uwagi.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama