Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szopki Bożonarodzeniowe
cześć z racji tego że te święta były bardzo słabe, chciałabym aby kolejne były wyjątkowe. Od dziecka marzy mi się żeby kupić piękne szopki Bożonarodzeniowe . Ktoś z was ma jakieś ciekawe pomysły na dekoracje? Jestem fanką klasycznego stylu świąt, nie nowoczesnych biało-szarych Smutny
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli marzysz o wyjątkowych świętach, zadbaj o aspekt duchowy: ciepłą atmosferę, elementy tradycji. Myślę, że wiele podpowie Ci poradnik zamieszczony na stronie https://szafatosi.pl/jak-sie-przygotowac-na-wigilie . Znajdziesz w nim także namiar na sklep w którym możesz kupić m.in. opłatki oraz dekoracje nawiązujące do wiary katolickiej a więc np. elementy szopkiUśmiech Nie zapomnij też oczywiście o smacznych potrawach i drobnych upominkach, aczkolwiek te rzeczy mają drugorzędne znaczenie.
Odpowiedz
Super.... Jak dla mnie to te święta są najbardziej magiczne ze wszystkich świąt... W ogóle to strojenie - kupowanie dekoracji typu wianki bożonarodzeniowe , nowych bombek itd. Już samo to cieszy.... Także cieszymy się tym, bo czas szybko leci i niedługo trzeba będzie wszystko chować.
Odpowiedz
To przykładowo ja jeszcze zwróciłam uwagę na
australian christmas shop Artisan Ornaments. Kojarzycie tą firmę? Tak pytam,
ponieważ tam można znaleźć wyjątkowe bombki , które są ręcznie malowane, ale i nie tylko...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama