Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Rower
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Czy widzicie jakieś profity korzystania z tego - https://attiq.net/157-bielizna-termoaktywna-rowerowa ?
Jeśli tak, to jakie? Możecie podzielić się doświadczeniami?
Chcę widzieć dużą zmianę, naprawdę mocną. Jak to zrobić? Ta odzież coś da?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Szukając roweru na asfaltowe wycieczki, trafiłam na rowery szosowe trek – podobno dobrze trzymają się drogi i są wygodne. to sprzęt dla tych, co lubią szybkość i dynamikę wiec cos idealnego dla mnie
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Przygotowuję się do sezonu rowerowego i potrzebuję kilku dodatków do mojego sprzętu. Szukam sklepu, gdzie znajdę zarówno podstawowe akcesoria jak kaski, jak i te bardziej specjalistyczne. Czy znacie może renomowany sklep z akcesoriami rowerowymi z fachową obsługą? Zależy mi na dobrych radach przy wyborze.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Hej koledzy po szprychach! Kupiłem oponę CST 27,5″ x 2,25 C-1563 CABALLERO i jazda po lesie stała się czystą przyjemnością. Agresywny bieżnik wbija się w błoto i korzenie, trzyma trakcję na zakrętach. Opór toczenia zaskakująco niski na szutrowych drogach. Po kilkuset kilometrach zero kapci, boki wzmocnione. Montaż bez kamer, ciśnienie stabilne. Lekka, nie obciąża roweru. Super na MTB w polskim terenie. Sklep rowerowy Szpejo, to miejsce gdzie kupiłem tak świetny sprzęt.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości