Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Uszczelnianie i klejenie - roboty
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
W mojej opinii jeżeli zabieracie się za poszukiwania przede wszystkim najwyższej jakości i skuteczności w zakresie dobrou odpowiednich urządzeń i robotów usprawniających procesy w swojej firmie to jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście również wzięli pod uwagę także firmę Apcom https://apcom.pl/automatyzacja/uszczelnianie-klejenie/ u których znajdziecie m.in roboty dozujące uszczelnianie oraz klejenie, Są one używane od wielu lat np. w przemyśle motoryzacyjnym. Dotyczy układu napędowego, silnika. Dodatkowe zastosowania obejmują komponenty elektryczne i lampy, takie jak reflektory, kierunkowskazy itp.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jeżeli poszukujecie artykuły łączeniowe do plastiku, metali, gum, czy innych materiałów- według mnie tutaj https://ataszek.pl/98-kleje-do-plastiku znajdziecie najlepsze. Przede wszystkim tam spotkacie się z obszernym wyborem i będziecie mogli dopasować odpowiednie dla siebie kleje.
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Nie wiem do końca jakie macie oczekiwania i co dokładnie szukacie. Ale wydaje mi się, że na stronie ataszek.pl - jest duża szansa, że znajdziecie tam takie kleje jakie naprawdę poszukujecie. Bo oni mają obszerny wybór i mają naprawdę dobrej jakości produkty łączeniowe. Możecie sobie sprawdzić.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Jeśli szukacie mocnych, uniwersalnych klejów praktycznie do wszystkiego (drewno, metal, plastik, guma itp.), to polecam Wam fast kleje od firmy Bostik. Są one naprawdę niezawodne, więc jestem przekonana, że będziecie zadowoleni. Przydadzą się podczas remontu, drobnych napraw czy nawet tworzenia rękodzieła.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości