17.11.2021, 03:22
Interesują mnie opinie na temat firmy Web Innovative Software, więc chętnie dowiem się, co macie do powiedzenia. Koniecznie dajcie mi znać!
|
Web Innovative Software - czy to dobry pracodawca?
|
|
17.11.2021, 03:22
Interesują mnie opinie na temat firmy Web Innovative Software, więc chętnie dowiem się, co macie do powiedzenia. Koniecznie dajcie mi znać!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
17.11.2021, 03:44
Polecam aplikować tutaj na stanowisko, które Cię interesuje, bo praca w tej firmie to rewelacyjna opcja. Najlepsi ludzie, świetne warunki pracy i duże możliwości rozwoju. Przyznam szczerze, że to jeden z lepszych pracodawców.
18.11.2021, 02:52
Ja akurat mam same dobre opinie i wrażenia o tej firmie, bo kilka miesięcy u nich pracowałam. Zdobyłam wiele doświadczenia, które na pewno na ten moment w dalszej swojej ścieżce zawodowej zdążyłam wykorzystać.
19.11.2021, 16:37
Ja też złego słowa nie mogę o tej firmie powiedzieć, bo rewelacyjnie mnie przygotowali. Wszystko zostało mi pokazane i wyjaśnione, a zespół naprawdę bardzo zgrany, co jest dla klienta ważne, bo realizacja jego zamówienia będzie na wysokim poziomie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|