Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przedszkolaki
Drodzy rodzice, co myślicie o przedszkolach dwujęzycznych. Ja to nawet o tym nie pomyślałabym, no ale akurat usłyszałam o takich przedszkolach, prywatnych oczywiście i zastanawiam się nad takim rozwiązaniem dla mojego dziecka. Oferta Te Vizji Wawer wydaje się być bardzo interesująca.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiem, że to jest bardzo fajne i przyjemne dla dzieci wprowadzanie języka angielskiego. Głównie nauka przez zabawę, tak to powinno wyglądać, szczególnie w przedszkolu co nie. Co do kwestii tego, że przedszkole jest prywatne to dla mnie nie jest to problemem, a i tak wcale to nie wychodzi drogo w porównaniu z państwowymi, gdzie i tak trzeba za różne rzeczy dopłacać.
Odpowiedz
Te Vizje znam bardzo dobrze, akurat nie przedszkole, ale podstawówkę. Moja córka już jest w 4-tej klasie i jeżeli chodzi o języki obce to jest to tu świetnie rozwiązanie. Trochę żałuje, że nie wybraliśmy też właśnie przedszkola z Te Vizji, ty nie popełnij tego błędu
Odpowiedz
Fajna sprawa. Moim zdaniem dobrym pomysłem byłoby na pewno zadbanie o zapewnienie Waszym dzieciom odpowiedniej rozrywki. Może dobrym pomysłem byłoby wspólne wybranie się w takie miejsca jak Ulica Żywiołów? Pomyślcie o tym, by w ten sposób będziecie w stanie zainteresować Wasze dzieci nauką.
Odpowiedz
Te Vizje to mogę polecić nie tylko pod kątem jezyków o których wspominacie. Samo podejście do edukacji dzieci, zajęcia na świeżym powietrzu, zastosowany model fiński, który bardzo mi odpowiada. Nauka, wychowanie dzieci na pewno wam tu się spodoba.
Odpowiedz
No i jak tu nie wybrać prywatnego przedszkolaWink Jak widać różnica jest i mnie to przekonuje!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

My jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola terapeutycznego Promitis - http://www.centrum-terapii.pl/ Nasz syn ma autyzm i zdecydowaliśmy się na to przedszkole. Chodza tam dzieci z autyzmem i ZA. Grupy nie są duże, terapeuci doświadczeni i panuje tam przyjazna atmosfera. Lepiej wybrać nie mogliśmy.
Odpowiedz
Już bardzo małe dzieci uczą się pojęć matematycznych, choć bardzo często nie mają o ty pojęcia zarówno one same jak i ich rodzice. Są to jedne z pierwszych zagadnień naukowych opanowywanych przez niemowlęta. Polecam poczytać https://www.wioski.co/blog/matematyka
Odpowiedz
A stosowne przedszkole już wybraliście? My w końcu postanowiliśmy o wyborze niepublicznej placówki Tęczowe Abecadło https://teczoweabecadlo.pl/przedszkole/ . Patent w tym stylu całkowicie sprostał moim wymaganiom, dlatego i Ty sprawdź co mają w swojej ofercie! Całkowicie mi to odpowiada.
Odpowiedz
Przedszkole dwujęzyczne to naprawdę świetny wybór. Córka chodzi właśnie do Te Vizji i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo szybko się uczy. Taki wiek jest najlepszy do nauki języków bo dzieci uczą się teraz najszybciej.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama