Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
obrus ołtarzowy
Dzień dobry. Co roku w Boże Ciało w naszej parafii są procesje po mojej wsi. Zawsze nasz dom wystawia jedną stację i pomyślałam, aby w końcu zakupić duży porządny obrus na stół na procesję. Znalazłam obrusy ołtarzowe na stronie internetowej https://hurtpawel.pl/.  Podane na stronie wymiary powinny pasować, ale chciałam zapytać o jakość tych obrusów. Czy ktoś z Państwa ma i mógłby się wypowiedzieć?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

W przypadku akcesoriów liturgicznych i mszalnych jakość jest bardzo istotna, przeczytaj: https://namisz.pl/jak-wybrac-odpowiednie...a-mszalne/ . Choć tekstylia, naczynia i inne przedmioty mają charakter użyteczny i symboliczny, liczą się też estetyka wykonania oraz trwałość. Warto więc wybierać asortyment od zaufanych dostawców, co nie stanowi obecnie wielkiego problemu, ponieważ funkcjonują profesjonalne, specjalistyczne sklepy internetowe, takie jak np. wszystkodlaparafii.pl.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama