Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Terapia
Witam. Niedawno mój syn zakończył terapię w poradni terapii uzależnień w Zaciszu, tamten czas był trudny dla całej rodziny, jednak dzięki świetnym fachowcom wyszedł na prostą. Nie wiem jak opisać swoją wdzięczności i ulgę. Mogę z czystym sercem powiedzieć, że polecam to miejsce, dzięki któremu nasza rodzina znowu śpi spokojnie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Mam nadzieję, że już jest z tobą lepiej. Mocno trzymam kciuki, żeby terapia się powiodła Uśmiech. Mój syn chodzi na terapię, niezwiązaną z uzależnieniem, ale z problemami w szkole, z samym sobą. Są takie rzeczy, w których rodzic nie zawsze zdoła pomóc, to była taka sytuacja. Mój syn potrzebował pomocy specjalisty, więc zabrałam go do najlepszego psychologa, w Centrum Badań Psychologicznych Kierowców http://pracowniapsychologii.net/terapia-...ologiczna/ w Kotlinie. Tam ma psychoterapię, która mu rzeczywiście pomaga, mój mały chłopiec otworzył się, o wiele lepiej radzi sobie w szkole i kontaktach z rówieśnikami, zaczął także rozmawiać z nami Uśmiech.
Odpowiedz
Oczywiście, że tak! Ja na pewno mogę Wam podpowiedzieć, byście w pierwszej kolejności zajrzeli do https://psychomedic.pl/psychiatra-krakow/ i sami się przekonali, w jaki sposób moglibyście już dzisiaj poradzić sobie ze swoimi problemami. Pamiętajcie, że wiele osób korzysta ze wsparcia psychiatrycznego i bardzo sobie to chwalą. Nie ma co tego odrzucać.
Odpowiedz
Nie ma się czego wstydzić. Obecnie wiele par korzysta z pomocy psychologów, sama swego czasu razem z mężem chodziłam na taką terapię i powiem wam, że udało nam się odratować małżeństwo. Zostawiam wam namiar na psycholog Zabrze - sprawdźcie ich oferte.
Odpowiedz
Terapia może też być leczeniem uzależnienia od alkoholu. Takie sytuacje zdarzają się coraz częściej, ponieważ ludzie nie radzą sobie z napięciem, stresem i codziennymi problemami, a także zwyczajnie nie mają wsparcia, więc piją alkohol, żeby zapomnieć o problemach, żeby na chwilę lepiej się poczuć. Jak temu zaradzić? Najlepiej pracować nad problemami ze specjalistą, prosić o rady, o inne sposoby na radzenie sobie ze stresem.
Odpowiedz
Jeśli szukacie bardzo dobrego miejsca, gdzie będziecie mogli wyleczyć swoje uzależnienie, to moim skromnym zdaniem bardzo dobrze w takich przypadkach sprawdza się Ośrodek Krajna, gdzie znajdziecie świetną ofertę. Moim zdaniem warto podjąć kroki w walczę o lepsze jutro. Koniecznie sprawdźcie ichniejszą ofertę, bo jest tego warta.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama