Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
terapia z psami
Słyszeliście może o czymś takim jak np. dogoterapia gdańsk? Moja szwagierka zapisała tam dziecko i jestem ciekaw czy warto. Chciałbym usłyszec opinię od osoby, która już to sprawdziła.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Tak, dogoterapia gdańsk to bardzo ciekawe rozwiązanie, które uczy dzieci jak zajmować się zwierzęciem, a ponadto rozwija w nich empatię i odpowiedzialność.
Odpowiedz
Moje dziecko ma dogoterapię w przedszkolu, do którego chodzi, w Akademii Przedszkolaka Małe Kroczki w Katowicach http://malekroczki.pl/dogoterapia/ . Te zajęcia są fenomenalne. Dzieci oswajają się ze zwierzętami, piesek jest przyjazny i nie zrobi im krzywdy, za to te zajęcia relaksują maluchy, które uczą się jak się zachowywać przy zwierzakach, jak wydawać komendy, dzieciaki podczas terapii trochę się ruszają, co też jest dobre, no i nabierają pewności siebie, co widzę po moim synku. W ogóle te przedszkole polecam, maja super ofertę podstawową i jeszcze takie specjalne i super poprowadzone zajęcia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama