Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Dobry materac
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Dobre materace możesz dostać na https://hilding.pl/ . Gdy ja szukałam dobrego materaca dla siebie to udało mi się tam w końcu znaleźć coś konkretnego. Mają ich tam bardzo dobry wybór więc na pewno znajdziesz tam coś do swojej sypialni.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
30.11.2020, 16:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.11.2020, 16:55 przez ina.)
W sumie dobry materac to coś, co się przyda każdemu z nas. Ja musze co prawda na materace 80x200 patrzeć, bo mamy łóżka kontynentalne, ale mam nadzieję, że będzie nam wygodnie. Czasem je rozsuwamy, żeby dać sobie przestrzeń, ale rzadko. Może czas przyjdzie na większe, ale to zobaczymy. Ja lubię jednak mieć i czuć przestrzeń.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
No tak, dobry materac to podstawa podstaw  .
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,866
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Nam to sie mega fajny materac udalo dostac na stronce https://materacyk.pl/ - lateksowy pelnowymiarowy nature prestige  ludzie, wiecie jaka odmiana? cale zycie mam wrazenie mialam problemy z kregoslupem, wieczne bole to byl standard, odkad zmienilam materac na lateksowy ulga jest niewyobrazalna, pierwszy raz w zyciu funkcjonuje bez lekow
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: