Wystarczy mi kiedy widzę w telewizji, jak pokazują ludzi, którzy stracili dorobek swojego życia, a ubezpieczenia nie posiadają. Masakra, co w takiej sytuacji robić? Jedynie można liczyć na pomoc dobrych ludzi, względnie niewielką jak znam życie pomoc państwa. A przecież tak nie musi być. Czy nie można sobie odmówić czegoś i zapłacić za ubezpieczenie domu czy mieszkania
https://mtu24.pl/ubezpieczenie-mienia/ ? Uważam, że to jest jeden z moich priorytetów. Ubezpieczam dom w mtu24.pl już jakiś czas. Mam do nich zaufanie. Dzięki dobrze dobranej polisie mam święty spokój. Nie boję się, że mnie ktoś okradnie. Nie boję się przepięcia. Mam nadzieję, że pożar mnie nie spotka, ale jak sami dobrze wiecie, nigdy nie wiadomo, co się stanie. Co jest nam pisane. Dlatego odmówię sobie paru złotych, wykupuję co roku polisę. Robię to samo z samochodem, jak i dalszymi podróżami. Może mnie to kosztuje parę złotych, ale nie kosztuje mnie masę nerwów. Śpię jak dziecko, spokojnie. Zróbcie to samo. Dodam, że ubezpieczać można również nieruchomości najmowane.