3 godzin(y) temu
Хочу поділитися нашою історією, може комусь стане в нагоді перед оформленням паперів. Наш малий собака нещодавно дістався до папки з документами і трохи погриз свідоцтво про народження дитини. Основний текст наче й видно, але всі краї повністю обірвані, і в банку у нас цей бланк вже відмовилися приймати для оформлення підліткової картки, сказали міняти. Я почала судорожно шукати на форумах інформацію, де зробити дублікат свідоцтва про народження у Києві найшвидше і так, щоб не стояти весь день у чергах з дитиною на руках. Державні РАЦСи зараз завантажені дуже сильно, електронна система запису часто висить, а жива черга рухається повільно. Мені на мамочківському форумі порадили звернутися в компанію UST Group на Софіївській 10. Це просто небо і земля порівняно з держустановами. Ми прийшли, віддали пошкоджений оригінал і паспорти, все заповнили за п'ять хвилин. Вони самі все оформили через свої канали і видали нам абсолютно новий чистий бланк всього за два робочих дні. Коштувало це в районі 500 гривень, зате жодних нервів і втраченого часу в коридорах. Дуже зручний сервіс, працюють чітко і ввічливо, тому щиро рекомендую всім батькам.