Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaka fototapeta sprawdzi się za łóżkiem w sypialni zamiast betonu architektonicznego?
Chcę zmienić wygląd ściany za łóżkiem i marzy mi się surowy efekt betonu. Kładzenie prawdziwego betonu dekoracyjnego jest dla mnie za drogie i zbyt czasochłonne, więc pomyślałam o fototapecie z takim motywem. Zależy mi na czymś realistycznym, co nie będzie wyglądało jak błyszczący, tani plastik. Czy ktoś z Was testował takie rozwiązanie i ma namiary na matowe, realistyczne wzory?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Miałam dokładnie taki sam plan i po długich poszukiwaniach zamówiłam wzór imitujący beton na x Efekt na żywo robi niesamowite wrażenie. Tapeta od Muralas ma całkowicie matowe wykończenie, dzięki czemu światło dzienne się od niej nie odbija i faktycznie wygląda jak naturalna struktura. Znajomi na pierwszy rzut oka myślą, że to prawdziwy tynk. Jeśli zależy Ci na eleganckim, surowym klimacie bez kucia ścian, to ten producent spełni Twoje oczekiwania.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama