Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zakładanie spółki i zmiana księgowości
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Szukam wstępnie biura rachunkowego, żeby pogadać o założeniu spółki. Chciałbym przejść z dotychczasowej działalności na pełną księgowość, ale poczytałem trochę i sam na pewno sobie z tym nie poradzę. Macie pomysły do kogo się przejść z tym w Warszawie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 201
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W przypadku większych inwestycji lub rozwoju firmy warto zwrócić uwagę nie tylko na kwestie biznesowe, ale również podatkowe. Czasami niewielka zmiana sposobu działania może mieć wpływ na późniejsze rozliczenia. Sam spotkałem się z sytuacją, w której analiza skutków podatkowych pozwoliła uniknąć dodatkowych kosztów. Kilka interesujących materiałów na ten temat znalazłem pod adresem https://kancelariaclear.pl/sprzedam-biuro-rachunkowe/. Takie informacje pomagają spojrzeć na działalność gospodarczą z szerszej perspektywy.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości