Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czy ZWCAD ma sens w małym biurze projektowym?
Zastanawiam się, czy przejście z AutoCADa na ZWCAD ma sens dla małego biura projektowego. Mamy kilka projektów, które realizujemy w zespole, a abonament za AutoCAD staje się powoli problematyczny. Słyszałam od kolegi, który przeszedł na ZWCAD, że interfejs jest podobny, a pliki DWG działają bezproblemowo. Czy to prawda? Jakie są wasze doświadczenia dotyczące wydajności i ewentualnych przeszkód? Czekam na wasze opinie i argumenty, które mogą pomóc w podjęciu decyzji.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zastanawiające jest, jak wiele osób tkwi w abonamentach. W moim biurze jeden kolega przesiadł się na ZWCAD i mówi, że działa to naprawdę spoko. Bez problemu otwiera pliki DWG, a interfejs wydaje się znajomy. Fajnie, że nie ma tych comiesięcznych kosztów, bo licencja wieczysta to duży plus. Swoją drogą, zapytałem go o szkolenia z ZWCAD i twierdził, że są dostępne. Myślę, że warto zerknąć na ofertę tego oprogramowania — zwłaszcza że cena wygląda całkiem korzystnie w porównaniu do AutoCADa. Jeśli kogoś interesuje temat więcej szczegółowo to tutaj: https://szansa.net.pl/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama