Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zakup domu
Cześć, jestem na etapie wyboru domu w Gdańsku i biorę pod uwagę ofertę Activy (https://activa.pl/oferta/domy-blizniaki-gdansk). Ich projekty (ok. 130–150 m²) wydają się bardzo sensownie rozplanowane, zwłaszcza pod kątem strefy dziennej na parterze.
Zastanawiam się jednak, jak wypadają na tle innych inwestycji w tej części miasta pod kątem standardu wykończenia. Czy w cenie otrzymujemy już gotowe instalacje pod fotowoltaikę albo ładowarki EV w garażach? Jeśli ktoś z Was analizował ich standard deweloperski, dajcie znać, co przeważyło o Waszej decyzji.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Cześć! Przymierzam się do zakupu domu z rynku pierwotnego w okolicach Trójmiasta. Po przeglądzie ofert i lokalizacji, najbardziej sensownie wypadają okolice Kowali i Rotmanki, a konkretnie inwestycje od AM Projekt (ich ofertę sprawdzam tutaj: https://www.amprojekt.com.pl/).

Przekonuje mnie fakt, że deweloper ma już ponad 20 zrealizowanych osiedli, co w dzisiejszych czasach daje większy spokój niż kupowanie od kogoś "nowego". Interesuje mnie jednak opinia osób, które już u nich mieszkają.

Czy przy odbiorze domu od AM Projekt mieliście jakieś większe zastrzeżenia? Jak oceniacie standard ocieplenia i akustykę w ich budynkach? Będę wdzięczny za wszelkie rady od osób, które już przeszły ten proces!
Odpowiedz
Najlepiej dopytać o takie kwestie fachowca. W różnych sprawach związanych z remontem łazienki pomoże Wam specjalista hydraulik Łódź - Dawid Orłowski: https://kompleksinstal.pl/ . Wszystkie informacje znajdziecie na jego stronie internetowej.
Odpowiedz
Słuchajcie, ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która właśnie kupiła nowy dom i mówiła, że to była naprawdę długa droga, ale warto było. Wspomniała o tym, jak ważne jest mieć porządne wyposażenie w nowym budynku. Przy okazji padło hasło o odkurzaczu pionowym, który ma być mega pomocny przy sprzątaniu. Fajnie, że teraz są takie udogodnienia, bo przy małych dzieciach to spore ułatwienie. Jak ktoś już testował, to dajcie znać, bo przyznam, że mnie to ciekawi!
Odpowiedz
Rozsądną opcją bywa sprawdzenie inwestycji na przykład poza granicami Wrocławia. Osiedle Tymiankowe w Krzeptowie ma doskonałą lokalizację a także duże balkony lub prywatne ogródki. Wokół jest kameralna zabudowa, , czyste i świeże powietrze - bliskość lasu a mieszkania są też bezczynszowe!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama