24.03.2026, 13:37
Hejka, tak się zastanawiam. Moja córka ma małe problemy logopedyczne. Słyszałam, że żucie twardych rzeczy pomaga rozruszać mięśnie twarzy. Jak to widzicie, gdzie tego typu przekąsek szukać?
|
Przekąski wspierające rozwój mowy dziecka
|
|
24.03.2026, 13:37
Hejka, tak się zastanawiam. Moja córka ma małe problemy logopedyczne. Słyszałam, że żucie twardych rzeczy pomaga rozruszać mięśnie twarzy. Jak to widzicie, gdzie tego typu przekąsek szukać?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
25.03.2026, 07:48
Tu łap sklep https://ecosnacks.pl/ bezpośredniego producenta zdrowych słodyczy bez dodatku cukru i za darmo dostawa przy zamówieniu od 100 zł, więc możesz zamówić zdrowe słodycze bezpośrednio od producenta.
apok_ceb0d2740024
27.05.2026, 16:37
Świadome odżywianie dzieci i młodzieży to temat, który zyskuje coraz więcej uwagi wśród rodziców i specjalistów. W codziennej diecie osób aktywnie się rozwijających ważną rolę odgrywają przekąski bogate w białko, a najlepsze batony proteinowe to wygodny sposób na dostarczenie wartościowych składników odżywczych między posiłkami. Smaczne, sycące i łatwe do zabrania wszędzie, sprawdzają się zarówno w szkole, jak i podczas aktywności fizycznej.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|