Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto pomoże przejść przez kredyt hipoteczny?
Cześć, chciałbym, żeby mi ktoś pomógł w procesie zaciągania kredytu hipotecznego, bo po prostu nie chcę się pomylić przy analizie zapisów i przy tych podstawowych formalnościach.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zasięgnij opinii jakiegoś radcy prawnego. Zapłacisz pewnie coś około 200 zł za konsultację, ale jak chcesz zaciągnąć hipotekę, to mało znaczący wydatek.
Odpowiedz
Proces kredytowy to rzeczywiście sporo formalności i można się zagubić. Ja ostatnio natknąłem się na materiały o kredytach dla konkretnych grup zawodowych - okazuje się, że niektóre branże mają specjalne warunki. Na przykład medycy mogą liczyć na uproszczone procedury i wyższe mnożniki dochodów. Sprawdź https://www.creditspace.pl/kredyt-hipote...a-lekarza/ - tam są konkretne info o tym jak to wygląda w praktyce.
Odpowiedz
W przypadku refinansowania to najlepiej, żeby Ci bezpłatnie przeliczyli opłacalność w https://kellerfinanse.pl/ i od razu powiedzieli, co i jak z przejściem do innego banku.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama