Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narkotyki
Czy ktoś z was był bądź jest uzależniony od narkotyków ?
i co sądzicie o tym uzależnieniu ?
Czy łatwo z niego wyjść ?

--
Ja nie byłam . i Sądze że Narkotyki to największa głupota w życiu człowieka
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiele osób zwleka z podjęciem decyzji o leczeniu, obawiając się oceny lub przyznania do problemu. Tymczasem Terapia odwykowa alkoholizm nie jest powodem do wstydu, lecz dowodem odwagi i troski o siebie oraz swoich najbliższych. W trakcie leczenia pacjenci uczą się rozpoznawać mechanizmy uzależnienia, pracują nad emocjami i schematami zachowań, które prowadziły do picia. Ważnym elementem jest wsparcie specjalistów oraz grup terapeutycznych, gdzie można dzielić się doświadczeniami z osobami w podobnej sytuacji. Dobrze zaplanowana terapia odwykowa alkoholizm zwiększa szanse na utrzymanie abstynencji i poprawę jakości życia.
Odpowiedz
Mój przyjaciel wpakował się w to bagno. Bardzo długo nikt z bliskich, rodziny nic nie wiedział. Wydało się jak wylądował w szpitalu. To go otrzeźwiło. Chce zerwać z nałogiem, ma mu pomóc terapia uzależnień kielce ma ośrodek w którym można się poddać takiemu leczeniu. Jest się cały czas pod opieką specjalistów.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama