Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Narkotyki
|
Grupa: Global Moderator
Liczba postów: 562
Liczba wątków: 341
Reputacja:
8
Czy ktoś z was był bądź jest uzależniony od narkotyków ?
i co sądzicie o tym uzależnieniu ?
Czy łatwo z niego wyjść ?
--
Ja nie byłam . i Sądze że Narkotyki to największa głupota w życiu człowieka
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,844
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Wiele osób zwleka z podjęciem decyzji o leczeniu, obawiając się oceny lub przyznania do problemu. Tymczasem Terapia odwykowa alkoholizm nie jest powodem do wstydu, lecz dowodem odwagi i troski o siebie oraz swoich najbliższych. W trakcie leczenia pacjenci uczą się rozpoznawać mechanizmy uzależnienia, pracują nad emocjami i schematami zachowań, które prowadziły do picia. Ważnym elementem jest wsparcie specjalistów oraz grup terapeutycznych, gdzie można dzielić się doświadczeniami z osobami w podobnej sytuacji. Dobrze zaplanowana terapia odwykowa alkoholizm zwiększa szanse na utrzymanie abstynencji i poprawę jakości życia.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 356
Liczba wątków: 39
Reputacja:
1
Mój przyjaciel wpakował się w to bagno. Bardzo długo nikt z bliskich, rodziny nic nie wiedział. Wydało się jak wylądował w szpitalu. To go otrzeźwiło. Chce zerwać z nałogiem, ma mu pomóc terapia uzależnień kielce ma ośrodek w którym można się poddać takiemu leczeniu. Jest się cały czas pod opieką specjalistów.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości