09.02.2026, 13:42
Hej dziewczyny któraś może przechodziła zdradę rodziców? Mam tak trudny czas, że muszę z kimś porozmawiać. Myślę też, że to czas na terapię z mojej strony bo tyle rzeczy mi się naklebilo.
|
Rozstanie rodziców
|
|
09.02.2026, 13:42
Hej dziewczyny któraś może przechodziła zdradę rodziców? Mam tak trudny czas, że muszę z kimś porozmawiać. Myślę też, że to czas na terapię z mojej strony bo tyle rzeczy mi się naklebilo.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
09.02.2026, 13:48
Cześć u mnie nie ma takiego problemu ale wiem, co możesz przeżywać. Najlepiej jak pójdziesz na terapie
Może już jestem dorosła ale też przejmuje się rozstaniem rodziców którzy postanowili ostatnio wziąć rozwód po latach kłótni. Z jednej strony chce żeby byli oboje szczęśliwi i ułożyli sobie życie a z drugiej czuję się jakby mój światopogląd był kłamstwem.
Tym bardziej że wciągają mnie w swoje konflikty nagadując na siebie nawzajem rzeczy, których wolałabym jako ich córka nie wiedzieć (nie mogę nawet odróżnić czy to co mówią jest kłamstwem czy nie) a próbują wmówić że chcą się rozstać w zgodzie. Ostatecznie zdystansowalam się od obojga bo mój układ nerwowy szaleje jak mam się z nimi spotkać... Nie przetrawilam tego jeszcze, rozprawa się jeszcze nawet nie odbyła. Nie mogę się doczekać aż ochłonę od tego. Na tej stronie jest sporo porad jak sobie z tym poradzić https://psychiatra.edu.pl/ |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|