07.02.2026, 09:27
Panowie, możecie polecić jakiś sensowny sklep z oknami i drzwiami? Szukam czegoś normalnego, bez kosmicznych cen.
|
zakupy budowlane
|
|
07.02.2026, 09:27
Panowie, możecie polecić jakiś sensowny sklep z oknami i drzwiami? Szukam czegoś normalnego, bez kosmicznych cen.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.02.2026, 11:14
Najlepiej brać tam, gdzie mają kilku producentów, a nie jedną markę na siłę. Łatwiej wtedy coś dobrać pod budżet.
09.02.2026, 19:23
Też bym patrzył na terminy montażu, bo niektóre firmy potrafią przeciągać temat miesiącami.
17.02.2026, 09:03
Możesz sprawdzić Domegę, mają dość szeroką ofertę okien i drzwi i terminy wyglądają rozsądnie.
18.02.2026, 07:51
Dzięki, właśnie czegoś takiego szukałem, zerknę na ich ofertę.
26.02.2026, 14:43
Drzwi pełnią nie tylko funkcję użytkową, ale również reprezentacyjną, stanowiąc wizytówkę budynku. Szczegóły dotyczące dostępnych modeli można znaleźć na stronie https://www.witrynal.com/drzwi/. Oferta obejmuje systemy dopasowane do budownictwa mieszkaniowego i komercyjnego, uwzględniając różne warianty wykończenia oraz parametry izolacyjne. Odpowiedni wybór drzwi wpływa na bezpieczeństwo oraz estetykę całej inwestycji.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
10.03.2026, 09:24
ja też słyszałam o domedze - podoba mi się to że mają tak szeroką oferte okien bo saami dosc długo szukaismy specyficznych na taras a oni właśńie mieli.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|