30.01.2026, 16:27
Z jakich szkoleń korzystaliście? Ja byłam już na paru, ale najbardziej czekam na szkolenie kitesurfingowe z KITEAWAY! W końcu będę mogła spróbować czegoś nowego
|
szkolenia
|
|
30.01.2026, 16:27
Z jakich szkoleń korzystaliście? Ja byłam już na paru, ale najbardziej czekam na szkolenie kitesurfingowe z KITEAWAY! W końcu będę mogła spróbować czegoś nowego
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.01.2026, 22:00
Szukając możliwości rozwoju jako menedżer, warto zwrócić uwagę na różne formy kształcenia. Obecnie na rynku dostępne są certyfikowane szkolenia menedżerskie oferujące szeroki wybór tematów, od zarządzania zespołem po wykorzystanie AI w pracy. To rozwiązanie dla liderów różnych szczebli, chcących poszerzać swoje umiejętności i zdobywać nowe kompetencje.
26.02.2026, 11:30
Planuję podnieść kwalifikacje w zakresie zarządzania zespołem i zastanawiam się nad kurs management . Chciałabym lepiej radzić sobie z organizacją pracy, delegowaniem zadań i motywowaniem pracowników, dlatego szukam sprawdzonego szkolenia w tym obszarze.
26.02.2026, 13:50
Jak fajnie, ze dzielicie sie tu informacjami na temat sprawdzonych firm szkoleniowych
A Human Skills kojarzycie ? U nich ta oferta szkoleń i kursów jest bardzo rozbudowana, znajdziecie tu m.in szkolenia dla samorządowców i innych podmiotów administracji publicznej. Wysoka jakość, konkurencyjne ceny i profesjonalna obsługa.
27.02.2026, 12:35
Planuję rozwijać się w kierunku muzycznym i myślę o DJ-ingu jako dodatkowej ścieżce. Rozważam, czy kurS dj pomoże mi zrozumieć nie tylko technikę miksowania, ale też pracę z publicznością i przygotowanie do występów na żywo. Zależy mi na solidnych podstawach, aby uniknąć złych nawyków na początku nauki. Ciekawi mnie również, czy program obejmuje różne gatunki muzyczne i pokazuje, jak budować energię w trakcie seta.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|