Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pcos i ciąża
Jak się oswoić z myślą, że ciąża? Mam pcos i się nie spodziewałam do końca... Patrzę na to że będzie dobrze, a z drugiej jakieś obawy czy przeżyje poród czy dam radę itd. Wiem, że pewnie kwestia oswojenia, ale daje to nie dociera
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Przede wszystkim to nie słuchaj dobrych rad i pouczeń w stylu, że inne tylko marzą o ciąży, a Ty bez problemu zaszłaś i narzekasz.
Wiem co to znaczy zajść w nie do końca spodziewaną ciążę, mimo że gdzieś tam się jej w gruncie rzeczy chciało, ale niekoniecznie teraz.
To co mi pomogło- to tak jak piszą wyżej czas.
Pierwszy trymestr to właściwie przeleżałam gapiąc się w sufit i rozmyślając jak to dalej będzie.
Dużo czasu upłynęło, zanim tak prawdziwie zaczęłam się cieszyć ciążą, zaakceptowałam odmienny stan i to że jakby pewien etap w życiu się kończy.
Nie mam zatem złotej rady, ale z doświadczenia wiem, że kluczowe jest poukładanie sobie wszystkiego w głowie, wsparcie bliskich- partnera, rodziców i w miarę stabilna sytuacja zawodowa.
Zerknij sobie najlepiej na stronę: https://zdrowa-ona.pl/ Jest tutaj więcej porad w temacie.
Odpowiedz
Nawet w niespodziewanej ciąży trzeba pamiętać o badaniach prenatalnych. Ze swojej strony mogę polecić dr Rozmus-Warcholińską - fakt, ciężko się do niej dostać, dlatego warto zapisać się tak wcześnie, jak to możliwe. Fajna lekarka - wszystko tłumaczy, bardzo dokładnie sprawia i nie pozostawia miejsca na wątpliwości.
Odpowiedz
Warto sprawdzić https://gabinetylucka.pl , jeśli chodzi o ginekologię i diagnostykę prenatalną w Warszawie. Pracują tam doświadczeni lekarze, a atmosfera i podejście do pacjentki robią dobre wrażenie. Czułam się tam naprawdę zaopiekowana.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama