Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wycieraczki samochodowe
Polecicie coś do golfa V z 2007 roku?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli szukasz wycieraczek do Golfa V z 2007 roku, warto zajrzeć na https://autoswiatla.pl/pl/navigation/wyc...e-155.html. Mają tam szeroki wybór wycieraczek pasujących do różnych modeli, w tym do Golfa V. Możesz znaleźć zarówno pojedyncze pióra, jak i całe zestawy. Warto zwrócić uwagę na długość piór – dla Golfa V zazwyczaj to 600 mm po stronie kierowcy i 475 mm po stronie pasażera. Na stronie znajdziesz różne marki i modele, więc możesz dobrać coś odpowiedniego do swoich potrzeb. Dodatkowo, oferują też wycieraczki tylne, co pozwala na kompleksową wymianę. Sprawdź ofertę i wybierz coś, co będzie pasować do Twojego auta.
Odpowiedz
Moim zdaniem wiele osób powinno się zainteresować https://tiny.pl/5q-3ng3w . Tak naprawdę to jest rewelacyjna oferta.
Odpowiedz
Mam wrażenie, że wycieraczki wszyscy wymieniają dopiero „jak już jest źle”, a potem pierwsza ulewa i człowiek żałuje, więc zostawiam link do ogarnięcia tematu: Wycieraczki samochodowe i ciekawa jestem, jak wy to robicie u siebie
Odpowiedz
Kupiłem niedawno wycieraczki samochodowe i jestem pod wrażeniem, jak cicho pracują. Poprzednie innej znanej firmy strasznie hałasowały przy powrocie pióra. Tutaj jest idealna cisza. Podobno to zasługa specjalnej powłoki na gumie. Zobaczymy, jak długo ten efekt się utrzyma, ale na ten moment mogę śmiało powiedzieć, że to jedne z lepszych, jakie miałem w swoich autach przez ostatnie lata.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama