Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyprawka dla noworodka
Powoli zaczynam kompletować wyprawkę i zaczęłam rozglądać się za porządnym wózkiem. Zależy mi, żeby był wygodny, dobrze się prowadził i sprawdził się zarówno w mieście, jak i na spacerach poza chodnikiem. Ktoś może używa Cavoe MOI XL i może coś więcej napisać?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wózek CAVOE MOI XL sprawdzi się zarówno latem jak i zimą. W chłodne dni świetnie działa ogrzewanie, a latem docenicie dobrą wentylację i jakość tkanin Uśmiech Producent pomyślał nawet o takich szczegółach jak magnetyczne pasy bo są szybkie i bezpieczne w zapinaniu.
Odpowiedz
Co jest absolutnie niezbędne?
Odpowiedz
cavoe moi xl to bardzo trafiony wybór – dobrze się prowadzi, amortyzacja daje radę nawet na trudniejszym terenie, a przy tym jest solidny i wygodny dla maluszka. plus za funkcję podgrzewania, szczególnie przydatną w chłodniejsze dni.
Odpowiedz
Jednym z świetnych sklepów gdzie znajdziecie takie produkty dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej jest https://caretero.pl/
Odpowiedz
Planując wyprawkę dla noworodka, warto zwrócić uwagę na kocyk bambusowy dla niemowlaka - https://macoco.pl/kocyk-bambusowy-dla-niemowlaka , który zapewnia delikatną ochronę skóry dziecka, jest przewiewny i miękki, dzięki czemu maluch może czuć się komfortowo zarówno w łóżeczku, jak i w spacerówce.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jednym z świetnych sklepów gdzie znajdziecie takie produkty dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej jest https://caretero.pl/kategoria-produktu/k...karmienia/
Odpowiedz
Przy kompletowaniu wyprawki dla noworodka warto pamiętać nie tylko o ubrankach czy pieluszkach, ale też o produktach, które ułatwią codzienną higienę malucha. Często przydaje się woda morska do nosa, zwłaszcza gdy dokucza zatkany nosek u noworodka, żeby łatwiej było oddychać i uniknąć podrażnień. Takie proste rozwiązania mogą bardzo ułatwić spokojny sen i karmienie. Warto też obserwować, czy nos malucha nie jest przesuszony, bo to sygnał, że potrzebna jest dodatkowa pielęgnacja. Jakie Wy macie sprawdzone drobiazgi, które zawsze pakujecie do wyprawki?
Odpowiedz
Jednym z świetnych sklepów gdzie znajdziecie takie produkty dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej jest https://caretero.pl/kategoria-produktu/l...iemowlece/
Odpowiedz
Też jestem na etapie kompletowania wyprawki i wiem, jak łatwo skupić się tylko na wózku, a resztę zostawić na później. Pamiętaj też o sobie – gdy będziesz karmić maluszka, bardzo przyda Ci się specjalna poduszka, która odciąża plecy. Przeczytaj tu artykuł, gdzie stworzyli listę niezbędnych akcesoriów dla mam karmiących piersią – u mnie takie rzeczy okazały się naprawdę pomocne już na starcie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama