29.04.2025, 08:17
Szukam miejsca, gdzie mogę znaleźć wzory różnych pozwów do sądu, najlepiej żeby były aktualne. Czy ktoś wie, gdzie takie coś mogę pobrać lub zobaczyć online?
|
Gdzie znaleźć wzory pozwow do sądu?
|
|
29.04.2025, 08:17
Szukam miejsca, gdzie mogę znaleźć wzory różnych pozwów do sądu, najlepiej żeby były aktualne. Czy ktoś wie, gdzie takie coś mogę pobrać lub zobaczyć online?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.04.2025, 10:21
Jeśli chodzi o wzory pozwów, to ja bym zajrzał na stronę https://lexliber.pl/. Mają tam sporo gotowych dokumentów, które są aktualne i uporządkowane według kategorii. Fajne jest to, że nie trzeba znać skomplikowanego języka prawniczego, bo wszystko jest opisane normalnym językiem. Wiadomo, że czasem i tak warto coś skonsultować z prawnikiem, ale na start takie wzory bardzo pomagają. Duży plus za to, że nie trzeba się rejestrować, żeby sobie je pooglądać. Myślę, że spokojnie znajdziesz tam to, czego szukasz. W każdym razie ja bym tam spróbował.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|