Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
segregacja smieci
Thumbs Up 
hej, do niedawna myślałem, że segregacja odpadów jest uciążliwa i skomplikowana, ale odkąd mam dobry kosz do segregacji, to sprawa stała się naprawdę prosta i satysfakcjonująca, dzięki temu łatwiej jest mi też utrzymywać porządek. jeśli wam też się nie chciało segregować, to warto, bo to nie takie trudne jak się wydaje a robi dużo dobrego dla świata. jakie macie doświadczenia z segregacją?
Odpowiedz
Thumbs Up 

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli masz w domu stare sprzęty elektroniczne i nie wiesz, co z nimi zrobić, to mam dla Ciebie mega wygodne rozwiązanie! Możesz je oddać bez wychodzenia z domu dzięki https://odbiorydomowe.pl/ – wystarczy zgłosić odbiór, a oni zajmą się resztą. No i nie musisz kombinować, gdzie wyrzucić stary telewizor czy laptopa, bo ich kontenery są w wielu miastach w Polsce!
Odpowiedz
Podczas prac ogrodowych lub budowlanych często trzeba pozbyć się ziemi. Firma Kontrem oferuje kontenery na ziemię — więcej informacji na stronie https://kontrem.pl/kontenery-na-ziemie/. Dzięki nim można sprawnie usunąć nadmiar ziemi, trawy czy humusu.
Odpowiedz
Dbacie o odpowiednią segregację?

__
Ornitolog Warszawa
Odpowiedz
Ekologiczny styl życia można wprowadzać stopniowo małymi krokami. Kilka praktycznych informacji znajduje się tutaj: wiedziec Segregacja odpadów i ponowne wykorzystanie opakowań to proste rozwiązania na co dzień. Takie zmiany mogą mieć realny wpływ na środowisko.
Anetka napisał 20.02.2026, 11:31:
Nie linkujemy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama