Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opinie o Cavoe Moi+
Witajcie. Chciałabym poznać opinie o wózku Cavoe Moi+, który upatrzyłam sobie teraz przy kompletowaniu wyprawki dla malucha. Dajcie znać co o nim myślicie i czy wózek warty jest uwagi.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Nie kojarzę tego produktu
Odpowiedz
Cavoe Moi+ to wózek idealny dla aktywnych rodziców! Jest lekki, łatwy w manewrowaniu i o luksusowym, nowoczesnym wyglądzie. Wygodny dla dziecka i łatwy w obsłudze. Gorąco polecam!
Odpowiedz
Wszystko to brzmi zachęcająco, ale zastanawia mnie czy wózek sprawdzi się już do końca wózkowania czy jednak będziemy musieli go wymieniać za jakiś czas?
Odpowiedz
Przeanalizowałam go również pod tym kątem i wnioskując po wysokości oparcia i szerokości siedziska, to na pewno będzie dobry już do końca wózkowania. Ma też wysoką nośność. Nie mogę się więc do niczego przyczepić Big Grin
Odpowiedz
OK. Dzięki za dyskusję - decyzja podjęta, wózek na pewno zamówimy, tylko musimy zastanowić się nad konkretnym wzorem Big Grin
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wręcz jest genialny. Kosz zakupowy ma pojemny, a zarówno gondola jak i spacerówka są bardzo komfortowe. Mi szczególnie spodobał się ze względu na tak kompaktowe wymiary i łatwość składania.
Odpowiedz
Ma mega jakość i wiele miejsca dla dzieciaczka w siedzisku i koszu zakupowym. Polecam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama