07.12.2024, 22:25
Ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad tym jaki wózek wybrać. Spodobały mi się dwa modele Euro-Cart - Volt Pro i Flex. Który według Was jest lepszy??
|
Trudny wybór wózka Euro-Cart
|
|
07.12.2024, 22:25
Ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad tym jaki wózek wybrać. Spodobały mi się dwa modele Euro-Cart - Volt Pro i Flex. Który według Was jest lepszy??
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.12.2024, 20:07
To zależy. Jeśli szukasz czegoś na każdy teren, to lepiej Flex, a jeśli mniejszego, do miasta, na zakupy to Volt Pro będzie lepszym rozwiązaniem
10.12.2024, 12:46
Myślę, że bardziej potrzebuję czegoś na każdy teren. Mieszkam na wsi i głównie tutaj będę się poruszać.
15.12.2024, 17:21
To wybierz model Flex. Ma większe koła, więc lepiej poradzi sobie na wybojach, a w bagażniku samochodu i tak powinnaś znaleźc dla niego miejsce
17.12.2024, 21:12
Dziękuję za odpowiedzi na wszystkie pytania. Teraz już wszystko wiem na ten temat, a dzięki temu dużo łatwiej będzie mi podjąć ostateczną decyzję.
12.01.2025, 19:56
Jestem za Volt Pro. Jest to lekka i zwrotna spacerówka, idealna na codzienne spacery. Komfortowa, z regulowanym siedziskiem i dzięki odpowiedniej konstrukcji świetnie radzi sobie z amortyzowaniem nierówności.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.01.2025, 20:22
Nie ma co ukrywać - tutaj wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz i gdzie będziesz spacerować. Jesli bardziej terenowo, to Flex jest lepszy
09.02.2025, 13:48
Wózki tej marki to świetny wybór, ale może być ciężko podjąć ostateczną decyzję. W moim przypadku wszystko to czego potrzebuję od wózka ma model Volt Pro. Odpowiada mi też jego design, więc jego planuję kupić.
23.03.2025, 21:18
Skup się na tym, aby wybrać wózek jak najlepiej dopasowany do Twoich potrzeb. Ja potrzebuję zgrabnego wózka, który szybciutko złożę i wpakuję do bagażnika, dlatego dla mnie lepszy będzie model Volt Pro
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|