Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaka wentylacja do walki z wilgocią?
Możecie mi doradzić? Zaczęła się jesień i problem powrócił z wilgocią w domu. Okna są nowe, wietrzymy a i tak zaczyna pojawiać się grzyb etc. Co jest nie tak z wentylacją? Mamy zwykłą pionową.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Dzwoń bezpośrednio do https://vents-group.pl/, bo robią darmowe wyceny dla domów jednorodzinnych i proponują niezawodne rozwiązania.
Odpowiedz
Wilgoć pojawi się zawsze wszędzie tam gdzie ta wentylacja szwankuje wic warto zainwestować w porządne jakościowo i sprawdzone rozwiązania. Myślę, że przypadnie Wam do gustu oferta marki Stiebel Eltron, są liderem tej branży na rynku.
Odpowiedz
A może zamiast wentylacji rekuperator 400m3? Odzyskuje nawet 89% ciepła z powietrza, które odprowadza Wink
Odpowiedz
Jeżeli chodzi o mnie, to jakiś czas temu szukałem firmy, która wykona dla mnie nową wentylację przemysłową w moim magazynie, dlatego skorzystałem z oferty polecanej mi firmy BART - systemy transportu pneumatycznego . Czy są tutaj firmy, które również zdecydowały się skorzystać z ich oferty?
Odpowiedz
Miałem ten sam problem z wilgocią w chacie. Musisz zainwestować w porządną wentylację. Ja skontaktowałem się z https://instalhurt.pl/ i tam fachowcy mi doradzili co zrobić, żeby problem się nie powtórzył. Na ich profilu fb często wrzucają jakieś promki, jak ci się uda coś złapać zaoszczędzisz nawet kilka stówek.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli chcesz mieć święty spokój z wilgocią w domu czy na budowie, to polecam zajrzeć tutaj: https://www.bostik.com/poland/pl/markets...rproofing/. To miejsce, gdzie Bostik pokazuje, jak skutecznie ogarnąć temat hydroizolacji. Różne systemy, różne powierzchnie – wszystko jasno opisane i dopasowane do realnych potrzeb. Niezależnie czy łazienka, balkon, czy fundamenty – znajdziesz tam sensowne rozwiązania.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama