Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Hotel dla zwierząt
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Korzystaliście kiedyś z hotelu dla zwierząt ?
Rozglądałem się wczoraj za ofertami opieki nad moim psem, podczas mojej nieobecności z powodu wyjazdu, który się zbliża małymi krokami.
Zainteresowała mnie oferta psi hotel sulkowice, są to moje okolice i firma podajlape wydaje się być wiarygodna.
Czy miał ktoś styczność z hotelami dla psów, lub z Podajlape ?
Z góry dzięki za opinie
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Owszem, my korzystamy co roku z takich usług jak jedziemy na wakacje  Zostawiamy wtedy psiaka w hotelu " U Zoopsychologa" pod Warszawą, bo wiemy, że zawsze ma tam zapewniona fachową opiekę, a warunki są tam bardzo dobre  Pieek dobrze też nosi pobyt tam
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Ja również korzystam każdego roku z hotelu ulokowanego nieopodal Tarnowskich Gór. Tarnów Hotel to rozwiązanie dla osób, które potrzebują odpoczynku od wielkomiejskiego zgiełku. Każdy z nas potrzebuję czasami odpocząć od miasta.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: