Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak działa Invisalign?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 128
Reputacja:
1
Invisalign to nowoczesna metoda korekcji zgryzu i ustawienia zębów za pomocą przezroczystych nakładek, tzw. alignerów. Na początku ortodonta przeprowadza szczegółową analizę i skanuje uzębienie pacjenta. Na podstawie tych danych, tworzone są spersonalizowane alignery. Pacjent nosi je przez określony czas, zazwyczaj około 22 godzin dziennie, zmieniając je na nowe co kilka tygodni. Alignery stopniowo przesuwają zęby do zamierzonej pozycji. Cały proces jest nadzorowany przez ortodontę, który regularnie ocenia postępy i wprowadza ewentualne korekty. Invisalign jest dyskretny i wygodny, ponieważ alignery można zdejmować podczas jedzenia i czyszczenia zębów.
Polecam:
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 696
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
doborem konkretnej metody prostowania zębów powinien się zająć specjalista  ja szukam kogoś doświadczanego, chodzi o leczenie mojej 10 letniej córki. Wiele dobrego słyszałam na temat klinik Rock Your Smile ( jest ich sporo w całej Polsce). Kojarzycie to miejsce? warto się do nich zapisać ?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości