Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Czy warto czytać blogi książkowe?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 627
Liczba wątków: 302
Reputacja:
1
Blogi książkowe to źródło inspiracji i recenzji, które pomagają wybrać ciekawe lektury. Blogerzy dzielą się swoimi opiniami i polecają książki, które mogą trafić w nasze zainteresowania. To także społeczność miłośników literatury, gdzie można wymieniać się wrażeniami i odkrywać nowe tytuły. Blogi książkowe są cennym źródłem dla pasjonatów czytania.
Polecam wybrać ciekawy blog dla siebie: https://www.original.com.pl/dobre-blogi-o-ksiazkach/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 852
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Warto to na pewno czytać książki. I to tak naprawdę w każdym wieku. A jeśli jeszcze dziecko czytać nie umie to oczywiście czyta mu wtedy rodzic, dziadek. Innym ciekawym rozwiązaniem są audiobooki które można włączyć aby dziecko wysłuchało opowieści. Różne tego rodzaju nagrania przygotowało dla Was Wydawnictwo Jung-off-ska - koniecznie sprawdźcie ich ofertę jeszcze przed zbliżającymi się świętami.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zgadzam się, blogi książkowe są fajnym źródłem inspiracji, ale u mnie z czasem czytanie trochę zeszło na drugi plan na rzecz audiobooków. Powiem więcej, czasami wybór książki uzależniam od głosu lektora, niektórych po prostu uwielbiam. W ogóle interesuje mnie temat zobacz tu - nagrań lektorskich do filmu i reklamy. Nie wiem czy wiecie że one się też różnią. Lektorzy inaczej pracują głosem, inaczej interpretują tekst.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: