Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Metamorfoza sylwetki - trener personalny
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 124
Liczba wątków: 64
Reputacja:
0
Chciałbym rozpocząć metamorfozę sylwetki, ale przyznam szczerze, że nie miałem z siłownią wcześniej do czynienia, z układaniem planów treningowych, ani na żadnej diecie nie byłem. Chciałbym z kimś na spokojnie porozmawiać, żeby się dodatkowo zmotywować.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,844
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Moja przyjaciolke prowadzi trener personalny Gliwice i ona jest bardzo zadowolona z tej wspolpracy. Nie tylko dbaja o odpowiednie cardio, ale tez o wzmacnianie miesni glebokich i poprawnej postawy  mysle, ze to swietny kierunek
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 52
Reputacja:
0
On https://szymonowczarzak.pl/Wsp%C3%B3%C5%82praca+Online uczy od podstaw treningu i w taki sposób, żeby prawidłowo opanować technikę ćwiczeń. Technika, a nie sam ciężar to jeden z decydujących czynników jakościowej metamorfozy. Jak nie jesteś w stanie zebrać się stacjonarnie do aktywności fizycznej to u tego trenera masz format współpracy online.
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 63
Reputacja:
2
Jeśli szukasz indywidualnego planu treningowego to zapraszam do mnie https://zrzucbrzuch.com/sklep/plan-treni...-silownie/
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 369
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Dziś chciałabym podzielić się z Wami moimi przemyśleniami na temat korzyści płynących z treningu z profesjonalnym trener personalny mokotow. Od kiedy zaczęłam ćwiczyć pod jego okiem, odczuwam ogromne zmiany! Jedną z niewątpliwych zalet takiej współpracy jest minimalizacja ryzyka kontuzji. Dzięki doświadczeniu i wiedzy trenera personalnego, mogę wykonywać ćwiczenia w prawidłowej technice i unikać potencjalnych urazów. To daje mi większe poczucie pewności i bezpieczeństwa podczas treningu. Widzę nie tylko rezultaty w postaci poprawy wyglądu i kondycji, ale również odczuwam ogromną poprawę w moim samopoczuciu. Czuję się silniejsza, bardziej energiczna i po prostu lepiej w swoim ciele.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,106
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Jeśli dopiero zaczynamy, to myślę, że treningi z trenerem będą dobrym rozwiązaniem. Na pewno warto wziąć pod uwagę to, że pokaże nam, jak prawidłowo wykonywać wiele ćwiczeń. Jeśli się wszystkiego nauczymy, to można pomyśleć o treningach w domu i stworzeniu domowej siłowni. Tutaj pomóc może strona https://www.k-sport.com.pl/ z odpowiednim wyposażeniem.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości